Razkazi.com
Еротични разкази и секс истории
 категории  
Home
Еротични разкази (2,504)
Споделено от вас (450)
Групи и swing (1,436)
Фетиши (1,430)
Гей и лесбийски разкази (127)
Секс пиеси (68)
Секс чатове (22)
VIP (33)
ЕЛЕОНОРА К. (58)
Дита (7)
Да задоволиш Катя (17)
Сериали (145)
Да спипаш Славина (12)
Съвършената съквартирантка (11)
Създадени само за ебане! (11)
Най-дивото нещо (13)
Секс приключенията на Гошо и Нели (11)
Жената на воайора (11)
Любящатата майка (9)
Класното по математика (14)
Робинята ТАНЯ (12)
Перверзно Семейство (10)
Яна-студентката по право (11)
Поля (40)
Ива: Моята история (12)
Господарката и ученичката й (14)
Катя (15)
Лятна почивка (11)
Анелия (11)
EroticBard (20)
Българското семейство Адамс (12)
Бренди (18)
Разгонена по-голяма сестра (52)
Николина (10)
Студентските неволи на Росица (8)
Беше просто глупав бас (18)
Стаята (на живо от женския затвор) (36)
Таня (Манекенката, която стана курва) (37)
Деси - секс играчка (37)
Палавницата Вики (16)
Да изнудиш Гергана (7)
Как Ива се омъжи? (17)
Жана/Валери (17)
Урок за племеницата (9)
Жена ми (10)
СИЛВИЯ (8)

Още  

събота12-мар

• Лудостта на младостта (0)

• неделя06-мар

• Във фитнеса (0)

• сряда23-фев

• Още един ден в офиса (02) (0)

• събота19-фев

• Майката на любимата ми съпруга (02) (0)

• вторник21-дек

• Още един ден в офиса (01) (0)

• неделя14-ное

• Споделени фантазии (02) (0)

• вторник02-ное

• Майката на любимата ми съпруга (01) (0)

• петък27-авг

• Споделени фантазии (01) (0)

• неделя01-авг

• Порой от снежно-бяла течност (0)

• четвъртък22-юли

• Автосервиз (02) (0)

•  НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ!  

НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!

Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.

Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!

ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!

Потребителски функции  
    Име:

Парола:

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.

Очаквайте  
    There are no upcoming events

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 14 Изпрати на приятел Принтирай 
     Автор:  ijost
     Публикуван:  четвъртък, декември 20 2007 @ 08:30 EET
     Видяно:  3,889 пъти  
    Класното по математикаТака отпуснати поседяхме известно време, опитвайки се да си поемем дъх от преживяният секс. Но въпреки всичко, не можех да не си спомня, как Рони ме отърва от проблеми преди малко. Вярно, че и тя бе в доста неприятно положение, но винаги можеше да се оправдае с мен.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 13 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  петък, декември 14 2007 @ 02:33 EET
     Видяно:  3,170 пъти  
    Класното по математикаНо както всичко хубаво и на този прекрасен уикенд му дойде края. В неделя сутринта след като закусихме и след поредната доза секс, двамата с баща ми се облякохме и се прибрахме у дома. Аз разбира се започнах да си подготвям уроците за следващата седмица с удвоен жар, след чудесното изживяване.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 12 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  неделя, декември 09 2007 @ 07:45 EET
     Видяно:  3,060 пъти  
    Класното по математикаКогато тръпката от изпразването ми попремина издърпах омекналото си парче от анусчето на Рони. От бурната ми атака, мускулното пръстенче стоеше отворено и не можеше да се затвори.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 11 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  вторник, декември 04 2007 @ 11:27 EET
     Видяно:  2,691 пъти  
    Класното по математикаПостепено дишането ми се нормализира. Когато това стана, обърнах глава и погледа ми срещна очите на Рони, които ме гледаха любопитно.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 10 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  понеделник, ноември 26 2007 @ 06:53 EET
     Видяно:  2,871 пъти  
    Класното по математикаДоста дълго релаксирахме, без да обелим дума. За мен бе достатъчно, че голото тяло на учителката ми, отново се притиска към моето. Удоволствието, което изпитвах от това бе неописуемо. За кой ли път въртях в главата си лентата на снощното преживяване, добавях към него и удоволствието от сутрешното продължение и всичко това го сравнявах с мечтите си, когато мастурбирах в тоалетната на училището.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 9 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  вторник, октомври 09 2007 @ 10:23 EEST
     Видяно:  2,856 пъти  
    Класното по математикаКогато влязох в спалнята, подпрях гърба си на вратата и най-сетне отпуснах дъха си, който бях задържал, за да не ме чуят Петя и баща ми, когато минавах покрай тяхната стая. Все пак ми бе доста неудобно от факта, че ги бях наблюдавал тайно, докато се чукаха, въпреки че снощи на никой не му правеше впечетление това. Докато дишането ми се нормализира огледах стаята и видях, че Рони още спеше. Лежеше на една страна с гръб към мен и бе поприсвила колене към гърдите си. Гърба й бе отвит и всяка една извивка на прекрасното й тяло бе на показ пред очите ми.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 8 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  четвъртък, октомври 04 2007 @ 05:17 EEST
     Видяно:  2,847 пъти  
    Класното по математикаКогато излязоха от стаята, усетих, че и аз отново съм се надървил, наблюдавайки играта им. А и как няма, като те изнесоха такова представление пред мен, че за да не стане това, трябваше да съм умрял. Усетих, как пениса ми се притиска силно в бедрото на Рони, но просто нищо не можех да направя без да я събудя, а аз не исках това.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 7 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  вторник, октомври 02 2007 @ 08:54 EEST
     Видяно:  2,893 пъти  
    Класното по математикаСънят за мен обаче, не бе много продължителен. Не зная, точно след колко време, нито по каква причина, се събудих преди още да бе съмнало. Нямах часовник, за да разбера в колко стана това, но в стаята бе тъмно и всички спяха дълбоко. В първия момент не разбрах, къде съм и ми трябваха няколко секунди за да се опомня. Но след като усетих допира на топло, нежно и при това голо тяло до себе си, всичко ми се изясни. Нямам спомен, кога Рони се бе извъртяла с гръб към мен, защото преди да заспим се целувахме и галехме успокоително. Сега обаче тялото й бе в такава поза, че почти всяка точка от гърба й се допираше в моите гърди и корем, а дупето й бе издадено назад и се допираше точно там, където стърчеше мъжкото ми достойнство.

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 6 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  събота, август 25 2007 @ 05:50 EEST
     Видяно:  3,041 пъти  
    Класното по математика
    След доста дълги опити най-после до съзнанието ми достигна смисъла на виковете на жената под мен. Тя просто викаше “ Не!” и “ Стига!” Гласът й бе доста изтормозен от умора, а тялото лежеше без да оказва никаква съпротива. Дишането й бе ускорено, а гърдите й се повдигаха на пресекулки. Бе положила глава на една страна и с последни сили се опитваше да ми извика да спра, а погледа й умолително ме гледаше, но побеснял от възбуда, нито я бях чул, нито бях обърнал внимание на молбата, която се четеше в погледа й и затова тя ме бе оставила да правя, каквото искам с нея...

КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА 5 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  четвъртък, август 16 2007 @ 03:46 EEST
     Видяно:  3,367 пъти  
    Класното по математикаВремето бе спряло за нас. Лежахме по местата си, както бяхме приключили и се опитвахме да регулираме дишането си. Това ставаше доста бавно, но ние не бързахме, защото чувството на блаженна умора след прекрасния секс, беше като балсам за душите ни. Никой не говореше, нито помръдваше, като се изключат ласките, които ние с Петя си разменяхме успокоително...

Най-добрият секс-шоп!  

SMS код за достъп  
    Вход:

За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите SMS:

България
    изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ

Македония
    изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ

Romania
    изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ

Greece
    изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ

За абонати на всички мобилни оператори

Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
    Заповядайте !!!

SEX SHOP  

За автори  
    Информация за автори на секс разкази и истории

Права за ползване:
    Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!

razkazi.bg@gmail.com
    Закон за авторското право на РБългария

Конституция на РБългария: .... Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!

Translator  
    Translate sites fast and accurately
    Translator for CHROME users

Translator for MOZILA users

Приятели  

Анкета  
    Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
    Да
    Не
    Резултати
    125 votes

КОМИКСИ НА БГ  

за контакт с razkazi.com  
    sexkupon.bg@gmail.com

Ревюта на филми