Razkazi.com
Еротични разкази и секс истории
 категории  
Home
Еротични разкази (2,504)
Споделено от вас (450)
Групи и swing (1,436)
Фетиши (1,430)
Гей и лесбийски разкази (127)
Секс пиеси (68)
Секс чатове (22)
VIP (33)
ЕЛЕОНОРА К. (58)
Дита (7)
Да задоволиш Катя (17)
Сериали (145)
Да спипаш Славина (12)
Съвършената съквартирантка (11)
Създадени само за ебане! (11)
Най-дивото нещо (13)
Секс приключенията на Гошо и Нели (11)
Жената на воайора (11)
Любящатата майка (9)
Класното по математика (14)
Робинята ТАНЯ (12)
Перверзно Семейство (10)
Яна-студентката по право (11)
Поля (40)
Ива: Моята история (12)
Господарката и ученичката й (14)
Катя (15)
Лятна почивка (11)
Анелия (11)
EroticBard (20)
Българското семейство Адамс (12)
Бренди (18)
Разгонена по-голяма сестра (52)
Николина (10)
Студентските неволи на Росица (8)
Беше просто глупав бас (18)
Стаята (на живо от женския затвор) (36)
Таня (Манекенката, която стана курва) (37)
Деси - секс играчка (37)
Палавницата Вики (16)
Да изнудиш Гергана (7)
Как Ива се омъжи? (17)
Жана/Валери (17)
Урок за племеницата (9)
Жена ми (10)
СИЛВИЯ (8)

Още  

събота12-мар

• Лудостта на младостта (0)

• неделя06-мар

• Във фитнеса (0)

• сряда23-фев

• Още един ден в офиса (02) (0)

• събота19-фев

• Майката на любимата ми съпруга (02) (0)

• вторник21-дек

• Още един ден в офиса (01) (0)

• неделя14-ное

• Споделени фантазии (02) (0)

• вторник02-ное

• Майката на любимата ми съпруга (01) (0)

• петък27-авг

• Споделени фантазии (01) (0)

• неделя01-авг

• Порой от снежно-бяла течност (0)

• четвъртък22-юли

• Автосервиз (02) (0)

•  НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ!  

НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!

Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.

Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!

ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!

Потребителски функции  
    Име:

Парола:

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.

Очаквайте  
    There are no upcoming events

Разказ: Жена ми - 10 част (последен епизод) Изпрати на приятел Принтирай 
     Автор:  sexkupon
     Публикуван:  понеделник, юли 04 2005 @ 01:47 EEST
     Видяно:  9,938 пъти  
    Трудно мога да повярвам наистина, че днес с Ирина се прибирахме вкъщи. Този следобед щяхме да отпътуваме към Русе. Сега си седяхме за последен път на плажа и закусвахме.
    Ирина пак е по монокини както си беше и всеки ден от ваканцията ни. Изглежда толкова апетитна!

Разказ: Жена ми - 9 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  неделя, юни 26 2005 @ 09:57 EEST
     Видяно:  5,525 пъти  
    Ден седми

Днес беше последният ни пълен ден тук. Утре сутрин ще пътуваме за вкъщи. Това невероятно място и плажът бяха наистина страхотно място за уединение за мен и жена ми. Едно от нещата, които ще ми липсват най-много са закуските ни на плажа. Скоро след като всички жени седнаха на масата, горнищата им бяха свалени. Всички около нас бяха почти голи девойки, които се наслаждаваха на първите лъчи на слънцето. Истински рай за цицомани. Наслаждавам се, когато гледам възторжените погледи на мъжете, когато жена ми се съблича.
    Жена ми Ирина е от Бургас, но има руска жилка в кръвта си.

Разказ: Жена ми - 8 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  вторник, юни 21 2005 @ 10:02 EEST
     Видяно:  4,273 пъти  
    Ден шести

Ирина беше по монокини, закусвайки на плажа в Албена. Правехме това вече всяка сутрин през нашата малка ваканция. Гледайки жена си така полугола на масата за закуска, наистина се възбуждах. Нейните красиви големи гърди с вече добре загорял цвят ме гледаха гордо и ме сочеха с твърдите си зърна.

Разказ: Жена ми - 7 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  петък, юни 17 2005 @ 11:19 EEST
     Видяно:  4,487 пъти  
    Ден пети

На закуска Ирина ме попита какво ще правим. Както никога дотогава, нямахме никакви планове. И двамата се чувствахме много добре. Бях започнал да харесвам закуските с жена си, виждайки я без горнище. Ирина си свали горнището на банския и седнахме на масата, предполагах, че нямаше да си го сложи вече цял ден. Имаше нещо наистина еротично в гола закусваща жена.
    Ирина ми призна, че пусито й беше леко зачервено и отекло и има наистина нужда от сериозна почивка. Курът на Джим й дошъл малко в повече, а аз самият я бях чукал поне три пъти вчера.

Разказ: Жена ми - 6 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  понеделник, юни 13 2005 @ 11:10 EEST
     Видяно:  4,228 пъти  
    Ден четвърти

Поли щеше да напусне курорта след няколко часа. Наистина много щеше да ни липсва на мен и Ирина. Тя внесе много забава и вълнение в последните ни няколко дни. Също много обича да се чука по всяко време, с когото и да е. Трудно можеше да се повярва, че само допреди 3 дни беше правила секс само с един мъж, и никога не се беше събличала по монокини и гола пред хора.

Разказ: Жена ми - 5 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  събота, юни 11 2005 @ 01:58 EEST
     Видяно:  4,132 пъти  
    Ден трети

Закуската на плажа ми се стори много добре. Имаше много специфичен вкус, абсолютно натурален. Масите са едва ли не до самия бряг. Това е много специален курорт само за двойки. Необвързаните не могат да се регистрират, а за натрапници е абсолютно забранено. Никакви банди от мъже нямаше тук. Ирина, закусвайки по монокини, беше в състояние да направи всяка ваканция вълнуваща. Жена ми е толкова красива! Гърдите й са природен дар и удоволствие за всеки мъж, абсолютно естествени 98 см с тези тъмни гроздчета, поставени най- отгоре. Изглеждаше така, сякаш излиза от Плейбой. Сигурно ги бях чукал заедно с Поли поне около 6 или 7 пъти и тук на закуска отново се възбуждах адски. Силата на кура ми ме изумява.

Разказ: Жена ми - 4 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  четвъртък, юни 09 2005 @ 12:09 EEST
     Видяно:  4,466 пъти  
    Ден Втори

Изкъпахме се до към 8 часа и тръгнахме към плажа за закуска. По време на закуската си говорехме за случката вчера на плажа, както и за тога-партито. Много харесахме Виктор и Анна и възнамерявахме да ги видим пак следващата година. Знаех, че Ирина иска да се изчука пак с Виктор и да усети огромния му кур в себе си. Ирина ме попита дали ми хареса всичко, което се случи вчера. Казах й, че ужасно много я обичам и се възбуждам, когато виждам как я гледат другите мъже и се облизват за страхотните й гърди........

Разказ: Жена ми - 3 част (Партито) Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  неделя, юни 05 2005 @ 03:56 EEST
     Видяно:  4,563 пъти  
    Ежеседмичното Барбекю парти беше тази вечер. Виктор и Анна на няколко пъти ни казаха да не го пропускаме, защото е голяма забава и неведнъж е спасявало настроението им на тази ваканция. Тогата е задължителен елемент от шоуто, и който не я носи не бива допускан до голямото парти. Отидох до фоайето на хотела и ми заеха два тога костюма,.....

Разказ: Жена ми - 2 част Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  петък, юни 03 2005 @ 12:02 EEST
     Видяно:  5,588 пъти  
    Пътуването

Ден първи

Рано на следващата сутрин отпътувахме от Варна. Бяхме решили да си направим ваканцията супер приятна. Събрахме си багажа и се изкъпахме до към 11. Взехме си много панталонки и тениски и тръгнахме на разходка из града. С усмивка на лице забелязах, че Ирина не носеше сутиен днес. Можех лесно да забележа нейните настръхнали зърна и нейните големи кръгли гърди леко потръскващи се, докато върви. Не я бях виждал да ходи без сутиен откакто се запознахме в Бургас. Виждах я по съвсем различен начин сега на това пътешествие и това адски много ми допадаше.

Разказ: Жена ми - 1 Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  сряда, юни 01 2005 @ 10:38 EEST
     Видяно:  7,602 пъти  
    Малко предистория
    Истинско удоволствие е за мен да чета разкази за мъже, чиито жени са ексхибиционистки или правят секс с някой друг пред собствените си мъже. Имал съм много фантазии за жена ми, разхождаща се гола по плажа, на състезания по танци по монокини или правейки секс с други мъже.

Най-добрият секс-шоп!  

SMS код за достъп  
    Вход:

За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите SMS:

България
    изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ

Македония
    изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ

Romania
    изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ

Greece
    изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ

За абонати на всички мобилни оператори

Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
    Заповядайте !!!

SEX SHOP  

За автори  
    Информация за автори на секс разкази и истории

Права за ползване:
    Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!

razkazi.bg@gmail.com
    Закон за авторското право на РБългария

Конституция на РБългария: .... Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!

Translator  
    Translate sites fast and accurately
    Translator for CHROME users

Translator for MOZILA users

Приятели  

Анкета  
    Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
    Да
    Не
    Резултати
    125 votes

КОМИКСИ НА БГ  

за контакт с razkazi.com  
    sexkupon.bg@gmail.com

Ревюта на филми