НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
razkazi.com |
Публикуван: |
сряда, август 05 2009 @ 08:32 EEST |
Видяно: |
4,798 пъти |
|
Той се ухили. Повдигна се леко и се намести върху Катя, задържайки се да не я смачка, с другата ръка хвана огромния си надървен кур, и го гледаше как влиза бавно в путака на Катя, топъл влажен и кръвясал. Той започна да влиза сантиметър по сантиметър в нея, тя не писна, целия ми черен кур беше в путката й. започна да я шиба… навътре, навън. Погледнах лицето му - беше в рая.
|
razkazi.com |
сряда, юли 29 2009 @ 08:31 EEST |
2,733 пъти |
|
Да ебем дружно Катето до края на света…
Катето е ебати готината пичка, по скалата от едно до десет тя е десет. Тя е перфектна отвсякъде. Вижте само снимката в портмонето ми… През годините позволявах на много мъже да чукат жена ми с мен, по-млади, по-стари, но при всичките пъти, го правех от любов към нея. Няма нищо, което не бих направил за нея!
|
razkazi.com |
четвъртък, юли 23 2009 @ 07:53 EEST |
2,009 пъти |
|
Внимателно понесохме тялото на Катя на горе към спалнята, сложихме я на леглото и Пачо започна да сваля всичките й дрехи;
- Искам да се кача върху нея и така да я чукам, става ли?
- Оправи я както си искаш!
|
razkazi.com |
петък, юли 17 2009 @ 08:01 EEST |
1,873 пъти |
|
Следващите ми думи направо шокираха Симо:
- Искаш ли да ги помачкаш?
- Да! – и се премести близо до нея.
Симо нежно подхвана една та и гърда и започна да си играе със зърното й. От възбудата Катя се размърда и Симо се отдръпна за малко.
- Спокойно, ще спи като пън.
|
razkazi.com |
сряда, юли 08 2009 @ 02:44 EEST |
1,980 пъти |
|
Остана ли някой, който не е ебал Катето?!...
Моята съпруга Катя е най-готината путка, която познавам, само като я погледна и ми става като желязо. Дори облечена тя пак е пълна със секс. Катето е от типа жени, които като се възбудят и искат всякакви извращения, а това им харесва и ги забавлява. По тази причина се чукаме с доста други двойки, мъже и жени. Ако трябва да съм честен,последния път беше просто най-добрият.Измамих Катя, когато й дадох приспивателни и позволих на едно хлапе от улицата да я ебе готиното и тяло както му се ще. Най-якото беше, че в този ден Катя нямаше ни най-малка представа какво я очаква.
|
razkazi.com |
петък, юли 03 2009 @ 12:23 EEST |
1,733 пъти |
|
Събудих се около 6 сутринта и потърсих тялото на Катя с ръце, но нея я нямаше. Обърнах поглед из стаята и видях, че се беше покатерила на хуя на Жасо, яздеше го неуморно, но тихо за да не ме събудят.
|
razkazi.com |
понеделник, юни 29 2009 @ 10:29 EEST |
1,884 пъти |
|
-Скъпа имаш ли нещо против ако те споделя с тоя-оня тази вечер?
-Знаех си, че има още някой в стаята, ах тии...
Жасо разбра от първия път и натисна кура си по устните й. Чак сега осъзнах що за чудовище беше. Ако щете вярвайте поне 30см кур си беше и около 7-8 широк, по-голем кур жена ми не е слагала в устата си... поне не знам де.
|
razkazi.com |
петък, юни 26 2009 @ 12:16 EEST |
1,798 пъти |
|
От последния ми разказ до сега се случиха толкова неща. Що хора се наебаха в леглото ни, що народ мина през путката на Катя и през кура ми. Четворки, тройки, петици, ебехме се наред с който ни падне. Беше събота следобед когато с Катя пристигнахме в Ахтопол, до тогава тя не беше ходила там, за разлика от мен, който доста си бях поебал в това градче.
|
razkazi.com |
събота, юни 20 2009 @ 10:39 EEST |
3,040 пъти |
|
От: Udri-Ujo
Отидох и лекичко разтворих краката на Соня и зарових език в путката й. Лижех и хапех, смучех и духах, каквото ми дойде, тя се разля от удоволствие, размаза се! Ради едва повярва, че жена му, която уж беше много срамежлива, лежи и смуче цици, докато друг мъж я лиже по путката. Може би тази гледка го накара да бъде по-смел и той навря два пръстта в пичката на жена ми. Тя се изви от удоволствие, измънка и се наведе да го награби за кура, дърпа го докато го намести в путката си. Обърна очи към него и нежно му каза:
-Давай сега животно, покажи на какво си способен.
|
razkazi.com |
понеделник, юни 15 2009 @ 10:54 EEST |
2,168 пъти |
|
Тя се отпусна още повече и започна с леки ухапвания, но аз не бързах, нека се поотпусне още пък има кога да наваксам, но си рекох сега или никога, няма кво да се чака повече.
Протегнах се и я хванах за малкото цице. Очаквах крак в мъдете но не... Тя изтръпна от кеф и ме целуна мокро, наистина знаеше как става, премина към ушенцето, цункаше ме нежно и с леки захапвания, после внезапно премина с целувки по устните. Аз направо откачих, натиснах си хуя още по силно към нея.
|
First | Предишна страница | 1 2 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|