Razkazi.com
Еротични разкази и секс истории
 категории  
Home
Еротични разкази (2,504)
Споделено от вас (450)
Групи и swing (1,436)
Фетиши (1,430)
Гей и лесбийски разкази (127)
Секс пиеси (68)
Секс чатове (22)
VIP (33)
ЕЛЕОНОРА К. (58)
Дита (7)
Да задоволиш Катя (17)
Сериали (145)
Да спипаш Славина (12)
Съвършената съквартирантка (11)
Създадени само за ебане! (11)
Най-дивото нещо (13)
Секс приключенията на Гошо и Нели (11)
Жената на воайора (11)
Любящатата майка (9)
Класното по математика (14)
Робинята ТАНЯ (12)
Перверзно Семейство (10)
Яна-студентката по право (11)
Поля (40)
Ива: Моята история (12)
Господарката и ученичката й (14)
Катя (15)
Лятна почивка (11)
Анелия (11)
EroticBard (20)
Българското семейство Адамс (12)
Бренди (18)
Разгонена по-голяма сестра (52)
Николина (10)
Студентските неволи на Росица (8)
Беше просто глупав бас (18)
Стаята (на живо от женския затвор) (36)
Таня (Манекенката, която стана курва) (37)
Деси - секс играчка (37)
Палавницата Вики (16)
Да изнудиш Гергана (7)
Как Ива се омъжи? (17)
Жана/Валери (17)
Урок за племеницата (9)
Жена ми (10)
СИЛВИЯ (8)

Още  

събота12-мар

• Лудостта на младостта (0)

• неделя06-мар

• Във фитнеса (0)

• сряда23-фев

• Още един ден в офиса (02) (0)

• събота19-фев

• Майката на любимата ми съпруга (02) (0)

• вторник21-дек

• Още един ден в офиса (01) (0)

• неделя14-ное

• Споделени фантазии (02) (0)

• вторник02-ное

• Майката на любимата ми съпруга (01) (0)

• петък27-авг

• Споделени фантазии (01) (0)

• неделя01-авг

• Порой от снежно-бяла течност (0)

• четвъртък22-юли

• Автосервиз (02) (0)

•  НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ!  

НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!

Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.

Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!

ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!

Потребителски функции  
    Име:

Парола:

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.

Очаквайте  
    There are no upcoming events

Членът на приятелят на гаджето ми Изпрати на приятел Принтирай 
     Автор:  razkazi.com
     Публикуван:  четвъртък, ноември 15 2018 @ 10:35 EET
     Видяно:  1,575 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Здравейте на всички.. Казвам се Ели и съм на 17 г. Много мила и красива девойка със спортна фигура, сексапилна, с навирено стегнато дупе и гърди среден размер. Занимавам се с танци. Имам приятел (Димчо), който е по-голям от мен с 3 години. Срещаме се вече от година и много го обичам. Има много приятели и познати, като много от тях са по-възрастни от него с 5 и повече години (до сега не ме е запознавал с тях, но не съм и държала на това).

Неочаквана вечеря Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  петък, март 23 2018 @ 03:08 EET
     Видяно:  1,144 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Сега, разбира се, ми е странно, че всичко това ми се случи. Само до преди няколко дни можех да споря с всеки, че подобно нещо няма как да ми се случи. Винаги съм била много сдържана. За пръв път го направих с мъж заради голямо увлечение, бях влюбена.
    Един мой състудент буквално побъркваше околните – беше висок и слаб, с някак надменен поглед, излязъл като от картина с венециански дожове.

Среща в парка Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  понеделник, октомври 09 2017 @ 02:40 EEST
     Видяно:  973 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Срещнахме се с теб, както се бяхме договорили, в смрачаващия се, вечерен парк. Ти ме приближи отстрани, рязко излизайки от светлината на фенера и веднага се опря отзад в мен с надървения с член, правейки се, че нищо не е станало. После приближи лице към моята буза. Аз почувствах твоето горещо и неравномерно равно дишане, от което моментално се възбудих. Ти едва се докосна до моята прекрасна буза с нос, когато отвътре почувствах как всичко ми се сви. После нежно прокара устни по ушето ми. И точно тогава разбрах колко силно ме възбуждат твоите горещи въздишки и нежни докосвания на дъха ти.

Лятото на моето безумие (02) Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  неделя, октомври 01 2017 @ 08:44 EEST
     Видяно:  1,076 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Отворих вратата и с жест му махнах да влезе, а сама започнах да свалям залепналите от дъжда към мокрите ми, боси крчета сандали. Когато влязох в стаята, в мен се зароди подозрението, че моят демон повече не е сам. Разбира се, вибраторът ми все още си стоеше на леглото и Ники го видя.

Лятото на моето безумие (01) Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  четвъртък, септември 28 2017 @ 04:04 EEST
     Видяно:  1,031 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Всеки от нас, някога-някъде, е изперквал. Случва се с всеки човек. Днес го гледаш да си върви по улицата, ходи на работа, пазарува мляко в магазина, а утре е пощръклял. Химия, физика и логика затварят очи, тъжно въздъхват и се крият под леглото с надежда да не попаднат под диаболичния поглед на полуделия мозък.

Лудо парти Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  сряда, ноември 30 2016 @ 04:12 EET
     Видяно:  1,314 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.От вкъщи на работа, от работа – вкъщи и на следващия ден пак същото! Това беше животът ми през последните 6 месеца. Бях забравила какво е да излезеш и да се повеселиш, да разпуснеш. Най-добрата ми приятелка, Галина, виждаше всичко това и затова реши да поеме нещата в свои ръце. Беше ми споменала преди време, че посещава някакви щури партита, на които я бил завел един неин любовник, но не навлезе в подробности. Каза само, че веселбата ще е голяма, а терапевтичния ефект - гарантиран.

Еротичен масаж Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  четвъртък, ноември 03 2016 @ 01:52 EET
     Видяно:  1,280 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Ани и мъжът й от 3 месеца живееха в Монако, в Royal Paradise Resort, очаквайки среща с инвеститора си, принца на Монако. Хотелът беше малко извън града, на около 3 км. от двореца. Не скучаеха – 3 пъти наемаха кола за да идат до Париж. Градът приятно я изненада с изобилието си от магазини. Последните години бизнесът им процъфтяваше и затова тя можеше да си позволи да обновява периодично целия си гардероб, който не беше никак малък.
    За това време тя бе успяла вече да привикне към атрибутите на повишената класа на обслужване, направо кралско. Масажисти, служители, свой прислужник, шофьор. Успя да си намери и приятелка, с която по време на отсъствията на мъжа й заради дългите преговори, да си прекарват хубаво времето.Понякога мъжът й я вземаше със себе си, когато формата на преговорите беше семеен.

Приключенията на една курва (01) Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  вторник, октомври 04 2016 @ 04:26 EEST
     Видяно:  1,357 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Примерно преди около една седмица пуснах в интернет анонимна обява в сайт за запознанства, че търся секс. Просто от скука го направих. „Лека жена търси мъж с фантазия и без задръжки за съвместни сексуални приключения“ – нещо подобно беше. И веднага набрах 88 отговора за по-малко от 12 часа. Най-забавното беше, че след 20-30 прегледани отговора, вече нямах никакво желание да чета. Защото… пак скука! Отговорите бяха като щамповани, клише след клише без никаква искра. Абсолютно всички! Да си избера от тази серия „здравей, хайде да се видим, аз съм на 35“ – ми беше невъзможно.

Специализация Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  понеделник, септември 26 2016 @ 04:21 EEST
     Видяно:  1,131 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.- Ще духаш ли или не?! – блондинката раздразнено натиква главата на червенокосата робиня в слабините на клиента. – Стане ли напечено и първа се отказваш. Духай, че ще ти нашаря задника! Кой ще работи, а?
    Острият маникюр на млечнобялата Нина дълбоко се впиваше в червената коса, дращеше тънката кожа. Мадам – по традиция блондинка – дращеше с нокти черепа, скубеше косата й. Накрая, след като получи пълен контрол на главата на Катя, Мадам с мощни тласъци започна да набива устните й на кожения прът отпред, с дължина от близо 20 сантиметра.

Ники Изпрати на приятел Принтирай 
     Публикуван:  петък, септември 09 2016 @ 02:36 EEST
     Видяно:  1,237 пъти  
    ЕЛЕОНОРА К.Здравейте, казвам се Елвира и искам да ви споделя една своя история.
    Тогава бях на 19 и за да бъда във форма, след лекциите в университета, ходех да плувам в един басейн наблизо. Още при първото посещение там, аз си харесах много едно момче, което също посещаваше басейна за да се поддържа във форма. Той се казваше Ники и беше висок и с толкова характерните за нашити ширини, яркосини очи:), и имаше атлетично тяло с впечатляващи коремни плочки. Подобни момчета, именно, най-силно привличат момичетата… ако не се лъжа.

Най-добрият секс-шоп!  

SMS код за достъп  
    Вход:

За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите SMS:

България
    изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ

Македония
    изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ

Romania
    изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ

Greece
    изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ

За абонати на всички мобилни оператори

Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
    Заповядайте !!!

SEX SHOP  

За автори  
    Информация за автори на секс разкази и истории

Права за ползване:
    Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!

razkazi.bg@gmail.com
    Закон за авторското право на РБългария

Конституция на РБългария: .... Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!

Translator  
    Translate sites fast and accurately
    Translator for CHROME users

Translator for MOZILA users

Приятели  

Анкета  
    Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
    Да
    Не
    Резултати
    125 votes

КОМИКСИ НА БГ  

за контакт с razkazi.com  
    sexkupon.bg@gmail.com

Ревюта на филми