НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
sexkupon |
Публикуван: |
понеделник, януари 16 2006 @ 08:50 EET |
Видяно: |
8,505 пъти |
|
Стефанов чукаше горкото момиче с надървения си кур, изцяло заровен в младото й дупенце и прилепен плътно до голото й дупе. Краката й бяха широко разтворени, все още поставени на скобите, а колената й леко потръпваха, когато докторът забиваше органа си в нея. През това време Григор опитваше да я задуши с кура си вкарвайки го в устата й с голямо мъчение. А Деси просто трябваше да лежи там и да го поема.
|
sexkupon |
сряда, януари 04 2006 @ 09:51 EET |
5,061 пъти |
|
Д-р Стефанов се обърна при шума от нарушителите и курът му се изплъзна от устата на момичето.
- Изглежда си правите малък пир тук, а? Нещо против да се включим?
Стефанов набързо претегли всички възможности в тази ситуация. Той можеше да блъфира и този път, да каже на мъжете да излязат и .......
|
sexkupon |
четвъртък, декември 29 2005 @ 12:57 EET |
4,357 пъти |
|
- Бях дрогирана и шантажирана от един по-възрастен мъж в комбина с други миналата година. Той беше част от един кръг, и те правиха всякакви ужасни и гадни неща с мен. След това през лятото трябваше да гледам братовчед си, и той и неговите приятели ме изнасилиха. Ето, доволен ли си?
|
sexkupon |
събота, декември 24 2005 @ 08:45 EET |
4,130 пъти |
|
Ето, че нашето слабо красиво девойче лежеше на масата с широко разтворени крака върху скобите, а пусито й беше широко отворено, сякаш канеше целия свят да я изчука. Но нека спрем за малко и да разсъдим кой беше нейния нов мъчител, д- р Стефанов.
Михаил Стефанов, 28 годишен, беше обещаващ млад медик докато сам не се забърка в проблеми в първата болница в която започна работа. Обвинител беше обезпокоена пациентка- няколко пациентки всъщност, и в замяна за да не бъде обвинен, а пуснат от районните съдии, за да пощадят младите жени от свидетелстване пред съда, д-р Стефанов обеща да не практикува повече в онзи град.
|
sexkupon |
понеделник, декември 19 2005 @ 07:09 EET |
4,126 пъти |
|
Деси не знаеше какво да каже или да прави. Тя вече беше с престилката, в стаята за прегледи и треньорката й я очакваше скоро с подписано медицинско. Тя мразеше мисълта за това да бъде преглеждана от мъж. Но определено щеше да е по- добре просто да приключи с това. Не й помагаше и това, че д-р Стефанов беше невероятно красив. Тя забеляза, че той беше към 25 годишен, тъкмо излязъл от медицинския университет.
|
sexkupon |
четвъртък, декември 08 2005 @ 12:23 EET |
5,387 пъти |
|
“ Знам какво харесват момчетата, знам какво искат те,
знам какво искат момчетата, и аз го имам,
знам какво харесват момчетата, знам какво искат те,
виждам ги как ме гледат, виждам как ме желаят,
обичам да ги дразня,
искат да ме докоснат,
но аз никога не им давам.”
Деси Даниелова вървеше наперено по коридора в университета, в който учеше, пеейки си съвсем леко тази песничка. Никой от останалите не можеше да я чуе, а песента, беше чула от къщата на приятелката си, и тя моментално й беше влязла в главата.
Другите може и да не я чуваха, но определено виждаха Деси.
|
sexkupon |
вторник, ноември 29 2005 @ 09:58 EET |
3,743 пъти |
|
Деня мина във вършене на най-долната работа за която момичетата можеха да се сетят. Деси почисти циментовия под в предверието с четка за зъби. Това й отне 3 часа. Най-ужасното нещо беше, че през цялото време влизаха момичета които я оглеждаха. Но щом дойде куриер и едно от момичетата го покани да влезе вътре Деси изтръпна.
|
sexkupon |
четвъртък, ноември 24 2005 @ 09:18 EET |
3,558 пъти |
|
Но часът беше 6 сутринта и никой не можеше да чуе виковете й, освен един 19 годишен продавач, който беше на работа през нощта. Той беше оставил дневника си и сега стоеше в бензиностанцията, наблюдавайки невероятната гледка на голо момиче разкрачено на червен мустанг.
Момичетата продължаваха да си пеят весело без да се интересуват от виковете на Деси.
|
sexkupon |
събота, ноември 19 2005 @ 09:41 EET |
4,672 пъти |
|
Тогава и двамата чуха ревящ шум и се обърнаха. Единият от циганите свършваше през решетките, право на пода. След него свърши друг, а после и още един докато всичките не се изпразниха а пода извън решетките. Бялата сперма се разля навсякъде по пода, покрит с плочки. Всичките гледаха право към Деси, докато свършваха.
Ченгето забеляза и кашата по пода:
- О, по дяволите, вие, шибани кучи синове! Изпразнили сте се по целия ми под!
|
sexkupon |
понеделник, ноември 14 2005 @ 12:32 EET |
4,321 пъти |
|
Коленeтe на Деси Даниелoва трепереха съвсем доловимо и от положението, в което беше принудена да стои и от страха и унижението, което беше претърпяла. От всички обиди, които беше претърпяла досега, тази определено беше най- жестоката и язвителна от всички. Голотата й причиняваше достатъчно неудобство, но и да бъде с широко разтворени крака и дупето и путенцето й да са толкова ясно открити, беше не само срам, но и изключително унижение.
|
First | Предишна страница | 1 2 3 4 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|