НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
тук можете да прочетете еротични разкази и истории от Мила |
Автор: |
razkazi.com |
Публикуван: |
петък, януари 09 2009 @ 10:38 EET |
Видяно: |
5,511 пъти |
|
6
По средата на стаята сложиха голяма възглавница, аз коленичих до нея и кмета сложи главата ми навеждайки ме напред после стъпи с ботуша на врата ми и се зае да ме върже така както искаха а именно напълно неподвижна от тази позиция два реда въжета преплитащи се около бедрата ми ги привързваха през гърба отделно вързаните китки бяха закачени за тези въжета а и през бицепсите ми прокараха допълнителни които пристягаха плътно до тялото моите ръце. Като всяка бе вързана по отделно и аз можех да ги разперя като мънички крилца безпомощно като на гъска която иска да отлети с дивите гъски но туко що са и подрязали крилцата. Моите чувства на срам бяха придружени от вълнение при мисълта че ще бъда изцяло в милостта на желанията на четиримата мъже. Дупето ми стърчеше и към него се приближи Дани с някаква тубичка явно бе смазка.
|
razkazi.com |
петък, декември 26 2008 @ 07:17 EET |
3,015 пъти |
|
-Кмете, чукай я в гъза, на нея й харесва, а и трябва да свиква в задника понеже е тясна. А на нея й харесва тя е малка ненаситна перверзница!...
|
razkazi.com |
сряда, декември 17 2008 @ 07:54 EET |
2,592 пъти |
|
3
На следващия ден, не се чувствах много добре в училище. Не можех да откъсна мислите си от това, което ми каза. Гледах своите ученици преподавах им изведох ги навън, но не можех да откъсна мислите си от Данаил Стефанов. Изведнъж го видях. По-скоро неговата кола пред кафенето и с него беше кмета пиеха кафе и си говореха, в следващия миг той се обърна към прозореца и ме видя. Не може да бъде, той разказваше на кмета за мен, бях сигурна, казваше му всичко всяка една подробност видях усмивката на кмета очите му искряха. Копелето мръсно му е казал всичко, какво ще правя сега?...
|
razkazi.com |
четвъртък, декември 11 2008 @ 10:37 EET |
2,491 пъти |
|
Една привечер когато се връщах у дома от градчето валеше силен дъжд, естествено, таратайката реши, че сега е момента да сдаде багажа...
- ОО, не, по дяволите, не сега още малко на половината път съм!- Развиках й се аз сякаш ще ме чуе.
Не знаех какво да предприема седях пред вдигнатия капак и се взирах тъпо в двигателя бях подгизнала, но продължавах да зяпам. Изведнъж забелязах фарове в дъжда, приближаваха с доста бързо, бе спортна Алфа, която спря до моята кола.
|
razkazi.com |
събота, декември 06 2008 @ 12:14 EET |
3,055 пъти |
|
От автора: Това всъщност е продължение на Робинята, но понеже действията се развиват в тази част паралелно и преди случките описани в първата част с Таня реших да го опиша като отделна случка преди срещата на двете жени в трета част.
Така че тук ще ви опиша какво се случи Валерия...
|
razkazi.com |
понеделник, декември 01 2008 @ 10:55 EET |
2,547 пъти |
|
7
Прибрах се да си взема душ, сега ме болеше още повече от това което правех, не физически а чисто психически. Бях в още по лоша ситуация отколкото преди. Докато си оправях косата само по хавлия влезе Иван.
- Таня кога ще се научиш да заключваш входната врата в София е пълно с опасности, нямам престава къде си била, но се досещам издават го кръговете под очите и миризмата на бельото ти. – Каза той докато вдигаше бикините ми с два пръста от пода.
|
razkazi.com |
сряда, ноември 26 2008 @ 12:14 EET |
2,769 пъти |
|
6
Пристигнах на централна гара на сутринта бях пътувала с пътническия влак облечена с къса пола и дънково якенце с една чантичка багаж с дрехи, нямах и минута покой от мъжете. Качих се на трамвая за да отида до студентски град бе много рано сутринта и бях самичка. На следващата спирка се качи някакъв дядка и от целия трамвай си избра да седне до мен. Пияницата седна срещу мен и гледаше точно между краката ми...
|
razkazi.com |
четвъртък, ноември 20 2008 @ 11:46 EET |
2,881 пъти |
|
5
На другата сутрин макар че още ми пареше задника чичо ме похвали.
- Браво, моето момиче. Видя ли, че не е страшно, справила си се добре, заслужи си награда! Прибери масата, измий чиниите и ела да си я получиш!...
- Стареца каза, че е доволен от теб. – Каза чичо докато плюнчех два от пръстите му. – Беше щастлив и е разказал на приятелите си. – Аз вече бях само по потниче и чичо ми бъркаше в катеричката докато говореше тези неща странно защо, колкото повече говореше, толкова по се възбуждах. – Вече ми звъняха трима готови са да платят колкото им кажа, мисля, че скоро няма да има отлив на клиенти, ако слушаш.
|
razkazi.com |
събота, ноември 15 2008 @ 07:36 EET |
3,024 пъти |
|
4
Живота си продължаваше аз се бях превърнала и в прислужница на чичо. Перях, чистех и готвех. Веднъж докато миех чиниите го гледах как трупа сеното навън гол до кръста неусетно ръката ми се плъзна под късите панталонки докато наблюдавах мускулестото му тяло как се напряга и как капчиците пот които избиваха се стичаха по тялото му, дори не усетих как чичо е престана и е дошъл да ме повика за да му помогна...
|
razkazi.com |
вторник, ноември 11 2008 @ 08:06 EET |
4,571 пъти |
|
3
Когато и където да ме поискаше, аз бях готова да го поема, дори в плевнята да бях аз покорно свалях и без това не многото си дрехи, защото дори гола да ходех у дома нямаше кой да ми направи забележка и често го правех, разбира се, аз и дотогава бях порочна, но чичо направи от мен истинска извратена курва, но най важното бе, че на мен ми харесваше.
Една сутрин чичо се срещна с един стар приятел. Бяхме на пазар в града и не бяха се виждали от години
- О, Пепи колко години минаха... - чувах ги докато оглеждахме зеленчуците.- За дълго ли си в града?
- Не, Жоро, само за отпуската. – Отговори Петър.- Кое е това красиво девойче с теб?
- Аа, Таня ли, племенничката ли, взех я при мен след като загинаха родителите и. Мила е но е истинска тийнейджърка. – Чух го да казва за мен. Аз избирах царевица когато чичо каза. – Истината е, че леко ободрява самотното ми съществувание?
- Имаш в предвид? - Любопитно попита Петър
- Да, чукам я! А пък и защо не? Тя е родена курва! Всичко и се харесва, на мен също.
|
|
First | Предишна страница | 1 2 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|