НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
В тази поредица се разказва за развратната Ива и премеждията й преди и по време на сватбата й. Ива е ненаситна курва, жадна за мъжко мляко....... |
Автор: |
sexkupon |
Публикуван: |
петък, май 13 2005 @ 08:58 EEST |
Видяно: |
6,483 пъти |
|
Усетих как Кирил застана зад мен, надигна халата ми и разкри голото ми дупе. Намести се и без проблеми си го натика в мен. Започна да ме чука и ............
|
sexkupon |
понеделник, май 09 2005 @ 05:34 EEST |
3,873 пъти |
|
- Не бях сигурен дали се шегуваш или говориш истината, за малко си помислих, че няма да се върнеш, ако искаш можем да побързаме, защото стаята ми е на 11 етаж, и ако скоро не стигнем до нея, ще те изчукам още в асансьора!...
|
sexkupon |
вторник, май 03 2005 @ 01:09 EEST |
3,465 пъти |
|
- Зависи от мъжа.
- Виж, дойде ми тази наистина много сдухана идея... Какво ще кажеш, ако ти кажа, че искам да гледам как духаш на мъжа ми горе? Той е пиян и сега спи, но ще ми хареса да те гледам как го смучеш и му вдигаш кура. Какво ще кажеш?..........
|
sexkupon |
сряда, април 27 2005 @ 10:30 EEST |
3,211 пъти |
|
- Това доказва ли думите ми, сладур? Хайде да се качваме преди да съм те съблякла още тук и да съм те изчукала.
Качихме се в стаята му и бързо се съблякохме. Аз носех само блуза и пола.....
|
sexkupon |
сряда, април 20 2005 @ 10:43 EEST |
3,415 пъти |
|
- Мислехме, че можем да ти помогнем с мъжа ти, да го сложим на леглото да поспи и да дойдеш в бара. Облечи си нещо отгоре. Нали винаги си казвала, че искаш първата ти брачна нощ да бъде специална. Е, правя я такава, че никога да не я забравиш.....
|
sexkupon |
понеделник, април 11 2005 @ 10:13 EEST |
4,798 пъти |
|
- Боже, Ива, колко си влажна само!
Тошо даваше нареждания на другите мъже как да ми се изреждат. Скоро един застана до мен до главата ми и аз хванах кура му, доколкото това беше възможно. Това беше началото.....
|
sexkupon |
сряда, април 06 2005 @ 10:21 EEST |
3,427 пъти |
|
Качихме се в лимузината и тогава Петър ме целуна. Когато ме пусна каза:
- Имаш ли някакви минтове? Бих взел едно.
Познавах Петър.....
|
sexkupon |
петък, април 01 2005 @ 01:27 EEST |
3,470 пъти |
|
Чух доста възклицания зад себе си, след като мъжа зад мен свърши и изкара кура си от мен. Усетих нещо от вътрешната страна на бедрата си и по жартиерите си. Някой бършеше краката ми......
|
sexkupon |
сряда, март 30 2005 @ 11:17 EEST |
3,612 пъти |
|
Тошо (от тв- то) ми каза:
- Хайде, вдигни ми го пак. Искам да те чукам още веднъж преди да отидем в църквата. Ако искаш да те чукам още веднъж, всичко което трябва да направиш е да лапнеш хуя ми....
|
sexkupon |
събота, март 26 2005 @ 05:16 EET |
3,659 пъти |
|
Усещах как Чочо ме чука с пръсти и мога да кажа, че от това, което виждах, бях супер възбудена. Бях загубена и по всички възможни начини се опитвах да кажа на тези двама мъже, че искам секс и то веднага....
|
First | Предишна страница | 1 2 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|