НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
razkazi.com |
Публикуван: |
сряда, януари 30 2008 @ 02:19 EET |
Видяно: |
11,602 пъти |
|
13
-Я стига. -каза неодобрително мама.
-Страхуваш се,че ще загубиш ли?
-О,моля те.Скъпи,кажи коя от нас е най-стегната?- обърна се към мен мама.
-Не знам. -прехапах устни,въпреки че знаех отговора.
-Симеоне,просто искаш да изчукаш лелите си още веднъж. -разкри ме мама.
|
razkazi.com |
четвъртък, януари 10 2008 @ 12:00 EET |
6,041 пъти |
|
-Елена,лижи топките му докато ме чука.Сигурно са пълни със сперма.Взимам хапчета,така че можеш да се изпразниш в мен...!
|
razkazi.com |
събота, януари 05 2008 @ 10:40 EET |
6,143 пъти |
|
Татко замина на двуседмична командировка.Но нещата не станаха напълно откачени докато един следобед лелите ми,Елена и Вили,дойдоха на гости неочаквано...
|
sexkupon |
неделя, декември 30 2007 @ 06:39 EET |
4,063 пъти |
|
-По дяволите! -каза тя и ме стисна силно,а аз и дадох окуражителна целувка. -Може би трябва да извадиш пениса си от мен.
|
sexkupon |
вторник, декември 25 2007 @ 09:13 EET |
4,305 пъти |
|
-Виждаш ли нещо,което ти харесва? -попита тя.
-Да,невероятното ти тяло.
-Е,Симеоне,можеш да забравиш за твоите ученички. -каза тя. -Защото аз съм 178 см висока,тежа 65кг,а мерките ми са невероятни.115 гръдна обиколка. -каза тя весело като повдигна прелестите си. -Талия 60. -ръцете и се придвижиха надолу към тънкия кръст. -Ханш 100.
|
razkazi.com |
петък, декември 21 2007 @ 01:46 EET |
4,326 пъти |
|
Татко не забеляза нищо необичайно.Беше нормално,защото това,което направихме с майка ми,беше немислимо.Нашите общи теми се свеждаха до започването футболния сезон и също няколко пъти ме беше придружил до фитнес залата.Пет минути на пътеката му беше достатъчно.Нямаше никаква физическа подготовка и тялото му не беше в добро състояние.Колкото се отнася до мама,фигурата и не се нуждаеше от никакви подобрения.Една сутрин я погледнах в профил,големите и гърди стърчаха напред под тясната тениска,а оформения и задник се очертаваше ясно в тесните,памучни панталони...
|
razkazi.com |
събота, декември 15 2007 @ 08:37 EET |
3,683 пъти |
|
7
Аз приех споразумението,защото знаех,че не говореше сериозно.Дори наистина да го мислеше,щеше да се върне при мен за още.Но се изненадах,когато тя го поиска след съвсем малко време.
|
razkazi.com |
понеделник, декември 10 2007 @ 10:54 EET |
4,122 пъти |
|
Тя се повдигна на лакти и лицата ни се доближиха и тя ме целуна отново.Този път беше много дълга и страстна целувка.Тогава и двамата погледнахме надолу,където вагината и се беше разтворила под натиска на дълбоко вкарания ми пенис.
|
razkazi.com |
сряда, декември 05 2007 @ 01:45 EET |
4,759 пъти |
|
- Симеоне. -изпъшка тя.
- Покажи ми отзад! -казах аз.
Тя се обърна и аз се приближих към нея.Бикините обгръщаха задника и във формата на сърце,но той беше достатъчно еластичен и млад,за да не се образуват гънки.Аз потърках пениса си,който пулсираше на пълни обороти и стърчеше като краставица под панталона,главата в левия крачол.
|
razkazi.com |
петък, ноември 30 2007 @ 07:28 EET |
5,207 пъти |
|
3
Аз бях единственото дете и тя ме гледаше като писано яйце.Пазеше ме,притесняваше се когато закъснявах или не се обаждах по-дълго време.
|
First | Предишна страница | 1 2 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|