НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
sexkupon |
Публикуван: |
вторник, януари 09 2007 @ 08:38 EET |
Видяно: |
3,606 пъти |
|
Когато и последния мъж се насити да ме чука и си тръгна, станах и влязох в банята. Пуснах горещата вода и се отпуснах във ваната. Там съм и задрямала от изтощение. Когато се събудих беше към седем и половина. Обадих се в стаята на Катя за да проверя дали съпругът ми си е тръгнал.
|
sexkupon |
сряда, януари 03 2007 @ 08:28 EET |
2,902 пъти |
|
- Какви шантави желания имаш?- попита той.- Аз много обичам палави момичета, кажи ми какви шантави неща се въртят в хубавата ти главица?
Приближих се плътно до него, целунах го и притиснах путето си към пръстите му и те се плъзнаха бавно в мен.
|
sexkupon |
вторник, януари 02 2007 @ 12:04 EET |
3,420 пъти |
|
- Скъпи, ако ще играеш играй по правилата! Ако не можеш, ще те оставя да си биеш чекии! Сега съм Петя, запомни го, аз съм секретарката на жена ти, жената за която си фантазираш докато чукаш жена си. Сега искам да ми кажеш какво си мислиш за мен, как, къде и кога!
|
sexkupon |
събота, декември 30 2006 @ 11:00 EET |
2,590 пъти |
|
- Ох, добре.- простена Петър.- Аз ще ти кажа един, после ти ще ми кажеш един.
- Не е честно!- каза Катя.- Сигурна съм че аз имам много повече за казване, още откакто бях малка си представям разни неща, които никога не бих направил наистина.
- Кажи ми! Моля те, кажи!
- Ами... представям си как докато съм с някой мъж, той ме нарича по най-различни начини.
- Как те нарича?- прекъсна я задъхано Петър.
|
sexkupon |
петък, декември 29 2006 @ 08:54 EET |
2,300 пъти |
|
Погледнах я и вдигнах телефонната слушалка. Звънна три пъти преди Петър да отговори.
- Здравей, скъпи. Върнах се в града. В мотел “Петров” съм, стая 302 и си мислех, че можеш да дойдеш тук и да направим нещо различно, да се престорим че си играем на нещо.
|
sexkupon |
сряда, декември 27 2006 @ 01:34 EET |
2,228 пъти |
|
- Ей, кажи “сега”! Моля те! Хайде!
Но той беше останал без дъх, даже се уплаших да не вземе да умре. Мартин се беше отпуснал и пухтеше. Погледнах часовника си, оставаха ми само няколко минути.
|
sexkupon |
сряда, декември 20 2006 @ 08:49 EET |
2,596 пъти |
|
Спряхме на паркинга пред един супермаркет. Катя каза:
- Ще те представя на управителя като сестра ми, която ми е дошла на гости от друг град. Ще го предупредя, че имаш малък проблем, а после ще отида до тоалетната. Когато се върна искам да те намеря на колене, да му правиш свирка.
|
sexkupon |
вторник, декември 19 2006 @ 09:08 EET |
2,426 пъти |
|
След като казах това се пресегнах и го хванах за хуя през панталона и казах:
- О, виждам, че и вие имате проблем от същото естество. Най-добре се погрижете за него, сега ще ми кажете ли къде е мъжката тоалетна?
- Искате да кажете женската тоалетна.- поправи ме той.
|
sexkupon |
сряда, декември 13 2006 @ 03:48 EET |
2,447 пъти |
|
Влязохме в сградата и Катя каза на секретарката, че имаме уговорена среща с г-н Петров. Секретарката ни огледа и попита:
- Вие двете да не сте близначки?
- Да.- каза Катя.- Но както можете да видите тя е , как да кажа, много по-контактна. Трябва да я закарам на гарата след като приключа тук.
|
sexkupon |
понеделник, декември 11 2006 @ 07:31 EET |
2,323 пъти |
|
Катя си сушеше косата, когато аз влязох търкайки моята. Щом се погледнахме, осъзнах, че дори по един и същи начин си сушим косите. Нейната беше коса беше дълга колкото моята. Изненадах се, че за толкова много години, нищи не се беше променили в нито една от двете.
|
First | Предишна страница | 1 2 3 4 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|