НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
razkazi.com |
Публикуван: |
сряда, ноември 07 2007 @ 11:21 EET |
Видяно: |
3,811 пъти |
|
(ПОСЛЕДНА СЕРИЯ!)
Прекарах няколко минути в банята му, изчиствайки това, което беше изхвърлил по мен. Той имаше талк на прах, така че си сложих малко отдолу. Облякох блузата и полата си, обух обувките си и си тръгнах. На излизане от вратата взех знака „Не Ме Безпокоите” като един вид трофей.
|
razkazi.com |
сряда, октомври 31 2007 @ 01:00 EET |
3,325 пъти |
|

Държах кура на Павел, повдигнах се още веднъж, усетих как се отварям на сила, видях и усетих част от главичката му, после цялата вътре в мен, разширявайки ме.
- Наблюдавай какво се случва! – каза ми той. – Искам да наблюдаваш, а не просто да чувстваш. Гледай себе си, гледай мен, гледай как се чукаме! Наблюдавай, за да можеш да му разкажеш как изглежда жена му, когато я чукат! – заповяда ми той.
|
razkazi.com |
сряда, октомври 10 2007 @ 04:30 EEST |
2,395 пъти |
|
Затворих очите си, усещайки как той докосва с пръстите си моята путка. Бях толкова влажна, че докосвайки устните й, пръстите му не почувстваха нищо друго освен топлина и влага. И пръстта му откри пътя навътре в мен. Аналитичната част от съзнанието ми го прие като първо проникване, но всичко друго беше фокусирано върху плътското удоволствие.
|
sexkupon |
петък, септември 28 2007 @ 03:21 EEST |
2,368 пъти |
|
Аз се изтръгнах от него, скочих от леглото, а после бутнах Павел на него, като бях изключително развълнувана, секси и дива. Сега вече стоях между коленете му, повдигнах единия си крак и изхлузих обувката си, после направих същото и с другата.
|
sexkupon |
събота, септември 22 2007 @ 05:25 EEST |
2,461 пъти |
|
Той изрита обувките си и свали чорапите си. Седна отстрани на леглото, свали вратовръзката си, ризата си, свали и потника си.
Наблюдавах, малко изплашена, как гърдите му, които бяха само малко окосмени се показаха.
Едната чат от мен забеляза, че беше доста мускулест, имаше хубаво тяло, докато другата не знаеше как да продължи.
Но той знаеше...
|
sexkupon |
петък, септември 14 2007 @ 09:10 EEST |
2,575 пъти |
|
Осъзнах, че съм затворила очите си, когато пръстите му зашаваха нагоре надолу, търкайки ануса ми. После ги отворих. Неговите бяха широко отворени и първо гледаха право към моите, а после зад мен. Той гледаше прегръдката ни в огледалото, а може би отражението на ръката си върху задника ми. За сега усещах как едната му ръка дърпаше полата към гърба ми, а другата ме милваше, изследвайки задника ми. Аз не се опитах да го спра, а вместо това преместих крака си върху неговия, за да го улесня.
|
sexkupon |
неделя, септември 09 2007 @ 04:50 EEST |
2,657 пъти |
|
Докато танцувахме той силно ме притискаше към себе си. Скоро музиката спря. Танцът беше завършил.
- Готова ли си?
Кимнах в знак на съгласие. Отидохме до масата ни, той хвърли пари за сметката и взе чантичката ми...
|
sexkupon |
понеделник, септември 03 2007 @ 04:45 EEST |
2,648 пъти |
|
Тръгнахме към бара. По пътя никой не обели и дума. И двамата бяхме потънали в мислите си. Скоро пристигнахме. Когато ме свали от колата, ми прошепна, че ме обича. После отиде да паркира колата. Аз седнах на бара. Чувствах се развълнувана, еротична, може би дори малко долнопробна.
|
sexkupon |
събота, септември 01 2007 @ 08:12 EEST |
2,539 пъти |
|
И двамата се наслаждавахме на играта малко повече от необходимото. Знаех, че мъжът ми играе на ролята на мъж, който ме е забил в някой бар и е толкова възбуден, колкото е изобщо възможно да бъде. А може би не. Може би можех да направя повече...
|
sexkupon |
петък, август 31 2007 @ 08:31 EEST |
3,324 пъти |
|
Следващата сряда вечер Мишо ме попита, по-скоро ме умоляваше да „поиграем” както миналия петък и аз нямах друг избор, освен да се съглася. Дори му признах, че днес съм си измисляла флирт-сценарии, относно как ще се държа, какво ще направя или кажа. Това, което започна като един немислим резултат (бих ли позволила на някого наистина да ме целуне, въобразявайки си, че съм свободна) от петък изглеждаше добре и дори забавно. Разказах на Мишо малко за моите въображаеми сценарии - флиртове, целувки – и бях възнаградена със страхотен див секс.
|
First | Предишна страница | 1 2 | Следваща страница | Last |
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|