НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
There are no upcoming events |
|
 |
Автор: |
razkazi.com |
Публикуван: |
петък, януари 11 2008 @ 04:00 EET |
Видяно: |
9,807 пъти |
|
Този разказ е художествена измислица! Всички герои и събития в него са плод единствено и само на въображението на автора! ВНИМАНИЕ: Да не се чете от хора с по-традиционни разбирания за сексуалните взаимоотношения!!!
---------------------------------------------------
Деница ме избута към антрето. Тя потрепери, но се доближи към мен. И тогава напращелия ми пенис се заби дълбоко в нея.
|
razkazi.com |
петък, декември 28 2007 @ 12:08 EET |
6,402 пъти |
|
След няколко вечери, бях у Румен,който живееше през няколко блока от нас. Сякаш го опознах по-добре от както ми се наложи да му духам преди време. Деница тъкмо се беше прибра, и ми сподели какво бе станало между нея и мама.
|
razkazi.com |
понеделник, декември 10 2007 @ 10:45 EET |
5,070 пъти |
|
Този разказ е художествена измислица! Всички герои и събития в него са плод единствено и само на въображението на автора! ВНИМАНИЕ: Да не се чете от хора с по-традиционни разбирания за сексуалните взаимоотношения!!!
----------------------------------------------------
Деница и аз се канехме да празнуваме. Тя накара мама да си изчисти бъркотиите,като поолиже нейната путка. Чакахме мама да се захване с хуя ми.
|
sexkupon |
неделя, декември 02 2007 @ 09:49 EET |
3,428 пъти |
|
С Деница си говорехме веднъж, когато й хрумна нещо.
-Сетих се- каза тя- ако сега ме види да правя нещо още по-гадно, вината й ще стане по-голяма. И ще има само един начин да ми се реваншира и тогава няма да е проблем да я накараме да направи това,което искаме.
|
razkazi.com |
петък, ноември 23 2007 @ 02:07 EET |
3,698 пъти |
|
След няколко такива вечери се видяхме и поздравихме за това как вървят нещата.
-Иво, аз се развращавам тук. Ти какво правиш?
Виждах макъде бие.
-Готов съм да се забия с теб - казах аз. -А междувременно не трябва да спираме нашия план срещу похотта...
-Искаш ли да ме унижиш, както предния път?
-Е, нали знаеш, че няма безплатен обяд...
-Довечера-отвърна тя- когато мама заспи ще дойда в стаята ти.
|
razkazi.com |
вторник, ноември 13 2007 @ 04:45 EET |
4,000 пъти |
|
Със сестра ми постигнахме целта си да чукаме майка. Когато се видяхаме онази нощ, се прегърнахме и поздравихме за успеха.
|
sexkupon |
петък, октомври 26 2007 @ 10:29 EEST |
4,654 пъти |
|
Част 3
Мама си отвори очите и се усмихна на Дени, и изглежда най-накрая ме усети и мен. Тя се огледа и ме видя на стола...!
-Иво!- само това успя да каже.
-Гледаше ли?
Тя се надяваше само да съм гледал.
-Но, мамо. Това в котенцето ти, ъъ, не бях аз...
-Не! За Бога! Лъжеш. Мама изглеждаше несигурна.
|
razkazi.com |
неделя, октомври 21 2007 @ 08:09 EEST |
5,010 пъти |
|
Мама чу съобщението, а Дени я е чула да казва: “Ооо,не отново!”, след което си наляла питие. Сестра ми влязла и седнала до нея.
-Този е лентяй, мамо! - Дени се сгушила в нея и й казала, че ние си я обичаме, каквато е.
|
razkazi.com |
понеделник, октомври 15 2007 @ 02:19 EEST |
13,246 пъти |
|
---------------------------------------------------
-Какво четеш?-попита сестра ми.
-“Цветя на злото”.
-Книгата, която те опиянява. Прочети ми малко.
-Не е точно такава, но въпреки това я зачетох...
Голям рояк, може би милион малки червейчета, правят бунтове в мозъците ни.
-Чувстван, че понякога се събират страшно много-каза Деница-Но какво всъщност са цветята на злото?
|
|
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
125 votes
|
|