НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!
ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!
|
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
| There are no upcoming events |
|
 |
| Автор: |
razkazi.com |
| Публикуван: |
сряда, април 03 2019 @ 02:47 EEST |
| Видяно: |
752 пъти |
|
Пастор Дон намаза следващия черен пенис, после подхвана мисинера под ръка и му помогна да се нагласи. Дланта му се плъзна по гърба на Елдър и се спря на дупката на задника му. Взе помпичката с олиото и отново обилно подмаза ануса на Елдър, като единия му пръст бързо влезе и излезе, преодолявайки поразширения му вече ректум.
|
razkazi.com |
понеделник, април 01 2019 @ 02:25 EEST |
1,500 пъти |
|
Когато бях на 27, с мен се случи много интересна история. Тя ми носи дивиденти до ден-днешен…
Преди 2 години бяхме младо семейство с малко дете и често молехме тъщата да ни гледа детето, когато е болно, защото много работехме. В наши дни това е единственият начин да отгледаш дете. Тя разбираше това и се отзоваваше.
|
razkazi.com |
петък, март 29 2019 @ 12:20 EET |
795 пъти |
|
Час и половина по-късно...
- Мисионер Елдър Кръм, дава ви се шанс да се поправите. Ще приемете ли наказанието си, за да изкупите греховете си пред общността?
- Да, сър.
- Пастор Дон, Елдър беше ли прегледан и подготвен?
|
razkazi.com |
сряда, март 27 2019 @ 08:58 EET |
863 пъти |
|
Пастор Стоун очакваше ежедневния доклад за състоянието на мормонското паство, който му носеха младшите свещеници. Беше леко отегчен. От седмици всичко вървеше прекалено плавно, спокойно и без никакви проблеми, които да изискват намесата му. Жените спазваха пълно благоприличие и покорство, мъжете не внасяха никакви оплаквания от тях. Младите мисионери се подготвяха старателно за различните си задачи.
|
razkazi.com |
петък, март 22 2019 @ 07:57 EET |
1,227 пъти |
|
Било, каквото било.
Любимата ми леля се разболя. След това известно време се лекува. Пиеше всякакви хомеопатични илачи и витамини. Аз търчах да й ги купувам.
Покрай тая работа леля беше започнала много да се увлича по азиатските лечения. Въобще гледаше всякакви филми за Азия. Странната Азия. Непоняттната Азия. Все такива разни…
|
razkazi.com |
сряда, март 20 2019 @ 10:36 EET |
936 пъти |
|
Какъв кеф е да те прегръщат и галят 2 чифта ръце едновременно. Какъв кеф е да се набиваш на 2 кура едновременно и докато се поклащаш върху тях, повдигайки се и спускайки се, да пропускаш с лекота раздутите възли по стволовете им все по-дълбоко и по-дълбоко в тялото си. Анджи застена…!
|
razkazi.com |
петък, март 15 2019 @ 03:15 EET |
3,090 пъти |
|
Това се случи съвсем наскоро, нова година беше едва преди няколко месеца… На 1-януари се събудих след като бях посрещнал Нова година заедно с жена ми и голямото й семейство в къщата им. Заех се да разчиствам и да търся разхвърляните си вещи и дрехи. Тъста дуднеше нещо на двора и чувах през прозореца разговора му на висок тон със съседа. Не се караха, а нищеха май някаква риболовна тема. После минаха на пчеларство и т.н.
|
razkazi.com |
сряда, март 13 2019 @ 11:10 EET |
1,358 пъти |
|
Когато Жоро за първи път видя тъща си, ченето му едва не изпадна. Той често си спомняше този ден. Светла го заведе у дома си за да го запознае с родзителите си. Вратата отвори 38-годишна брюнетка със среден ръст, къса прическа и дълбоки кафеви очи. Тя беше облечена спортно, което само подчертаваше стройната й фигура. Светла беше блондинка, пълна противоположност на майка си – беше се матнала на татко си.
|
razkazi.com |
понеделник, февруари 25 2019 @ 10:30 EET |
1,037 пъти |
|
Върнах се в стаята, а Нели отново седеше на края на кревата и държеше още един презерватив в ръка. След това, леко зачервена, тя започна да гали хуя ми с умелата си устичка. Този път го прави доста по-дълго, което можеше само да ме радва.
След минета Нели се излегна на кревата по гръб, разтвори широко сгънатите в коленете си крака и доста артистично извърна глава настрани.
- Хаха, да не би да те е срам? – попитах я, държейки в ръка надървения си кур и доближавайки прелестните й отвори.
|
razkazi.com |
събота, февруари 23 2019 @ 09:08 EET |
1,011 пъти |
|
Всичко интересно обикновено се случва неочаквано и сякаш спонтанно. Може би такава е закономерността, която следва живота ми…
В онази събота с приятели от нашия колеж още от сутринта се забихме в любимия ни английски пъб. Бяхме завършили 2-ри курс и решихме да го отпразнуваме. Както и моят 19-годишен рожден ден. По принцип ми беше минал преди седмица, но заради напрежението около изпитите, го бяхме отложили малко.
|
|
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS:
България изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ
Македония изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ
Romania изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ
Greece изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ
За абонати на всички мобилни оператори
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
Заповядайте !!!
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
Взимате ли хранителни добавки или лекарства, които стимулират сексуалността ви?
133 votes
|
|