НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!
Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.
Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст!
|
|
Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.
|
| There are no upcoming events |
|
 |
| Автор: |
sexkupon |
| Публикуван: |
вторник, август 23 2005 @ 10:33 EEST |
| Видяно: |
1,958 пъти |
|
Стоейки пред компютъра си, Чанс носеше само панталонките си, усещаше горещия бриз как погалва голите му гърди, преминаваше през подмишниците му и през топките и пениса му.
Чувстваше се много добре така и затова махна и шортите и продължи гол да работи на компютъра си. Семейството му беше на работа, детето на сестра му беше на лагер, а брат му- на езерото.
А днес беше неговият рожден ден.
|
sexkupon |
вторник, август 23 2005 @ 10:27 EEST |
1,803 пъти |
|
az sum na 25 mom4e ot Sofia
tova koeto 6te vi razkaja mi se slu4i predi pove4e ot 6 godini, taumo biah navur6il 19.
az sum visok 175/64 s 4erna kosa i zeleni o4i, dotogava biah imal sexualni fantazii s muje , no
|
sexkupon |
вторник, август 16 2005 @ 10:15 EEST |
782 пъти |
|
Винаги съм подозирала, че Орхидея е лесби, но не разполагах с никакво доказателство, пък и не ме интересуваше особено. Бяхме просто приятелки и толкоз. Дали лижеше путки или смучеше курове, за мен нямаше никакво значение. Но все пак бях малко любопитна и реших един ден да я попитам дали е лесбийка наистина.
|
sexkupon |
сряда, май 04 2005 @ 12:22 EEST |
1,395 пъти |
|
(gay)
Tova,koeto 6te razkaja e realna slu4ka,koqto sam prejivql i koqto nqma da zabravq.Za tezi,koito stoqt nastarani ot seksa mejdu hora ot edin i sa6t pol po-dobre da ne 4etat tova....
|
sexkupon |
понеделник, април 25 2005 @ 10:37 EEST |
1,936 пъти |
|
(gay)
Беше един късен следобед в края на месец юли 2004 година.Слънцето почти залязваше.Аз седях на плажа в с.Кранево,..
|
sexkupon |
понеделник, ноември 22 2004 @ 11:05 EET |
2,271 пъти |
|
(ns, gay)
name: Деян Генчев
email: raul4o@mail.bg
Генади излизаше от стадиона , бесен и угнетен.Току-що бе станал свидетел как любимия му отбор става за смях за пореден път, като отново не успя да победи Левски.Водеха с два на нула и пак се оставиха да ги изравнят.Даже и след като Генов даде смешна дузпа , пощади Цаха и изгони Топчо в момента в който говедата бяха тръгнали да обръщат мача с трети гол.Приятелите, с които бе дошъл псуваха като каруцари
|
sexkupon |
понеделник, ноември 22 2004 @ 11:02 EET |
2,313 пъти |
|
name: Деян Генчев
email: raul4o@mail.bg
(gay)
Мачът отново беше срам.Едва се отървха от загуба.Пак.Ицко Янков.Влезе под душовете бесен от поредния провал.Хванаха съдията и пак не успяха
|
sexkupon |
понеделник, ноември 22 2004 @ 10:48 EET |
3,163 пъти |
|
stivi2003@abv.bg
(ns, gay)
Беше гореща юлска нощ. Бях изтървал последният автобус от софия и се наложи да ползвам услугите на железопътната компания. Най-сетне след ужсното почти 5-часово пътуване спирачките на влака изскърцаха и на моята гара. Беше около 00.30 часа. Слезнах о влака ,заедно с
|
sexkupon |
петък, ноември 19 2004 @ 04:00 EET |
1,898 пъти |
|
(gay)
( автор: Santiago_007@abv.bg )
Това се случи преди 2 години когато бяхме на летен лагер на морето. Беше се сабрала цяла група само от моето училище. Тогава бях пред завършване, най- пичовската възраст. Бяха ме сложили в една стая с две момчета - Оливър и - Георги. Единия беше мулат - полунегър а другия нормален бял като мене. И двамата стегнати , набити - и двамата бяха в волейболния отбор. Стаята беше малко тясна, но това не ни пречеше да си правим купона.
|
sexkupon |
петък, ноември 19 2004 @ 01:43 EET |
1,692 пъти |
|
(gay, mast)
( автор: pastthebeach@gbg.bg)
Обичаше много да си прави чекии. Беше момче на около 25 години. Със средно телосложение. Този следобед реши да се разходи малко около плажа, където беше най-интересно и имаше най-много ебане. Ако му излезе късмета на човек можеше да попадне на двойка, която се ебе и да се включи в сеанса. Обкаляше пясъчните дюни край плажа.
|
|
 |
Вход:
За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите
SMS
с текст
raz
на номер
1092
за абонати на Mtel, Globul и вече на VIVATEL
Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 3 дни.
(цена 2.40 лв с ДДС, за абонати на Мтел и Глобул)
Заповядайте !!
|
Коя е най-голямата курва в света?
130 votes
|
|
|
|
Информация за автори на секс разкази и истории
Права за ползване:
Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!
razkazi.bg@gmail.com
Закон за авторското право на РБългария
Конституция на РБългария:
....
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!
|
|